tisdag 26 juni 2012

Frökex


                                                                                                          Foto: Erika Eriksson


Förutom att de här kexen är försvinnande goda så verkar det dessutom vara en ren hälsosatsning att äta dessa Frökex.

I och med att de smakar fin fint så bör jag kanske tillägga att på samma hälsosida så står det lite varningstexter om att inte överkonsumera. Men den informationen sållar jag bort.


2 dl majsmjöl
1/2 dl linfrön
1/2 dl sesamfrön
1/2 dl pumpafrön
1/2 dl solrosfrön
2 dl kokande vatten
1/2 dl olja
1 tsk salt

Koka upp vattnet.
Blanda alla de torra ingredienserna.
Tillsätt vatten och olja.

Bred ut tunt på en plåt med bakplåtspapper.
Sporra eventuellt rutor.
Grädda på 150 grader i cirka 1 timme.




1 kommentar:

  1. Tack Erika!
    Ska genast baka till helgen;)
    Anette

    SvaraRadera